Persetankan. Kembali.

Sejak 2006. Bermula dengan submisi pertama : Rahsia. Aku diajak oleh Nizam Nuri untuk kontribut ke situs yang pada mulanya kecik. Skarang dah 2010. Even tho website mengalami masalah tapi demi persahabatan Oma melakukan satu inisiatif BESAR dengan menghidupkan kembali persetankan.blogspot. AKU TERUJA sebab hingga kini, mereka adalah antara kawan yang paling baik pernah aku kenal.

THANKS OMA. Sangat sangat menghargainya.

Bermula dari semua bujang, skarang ramai dah kawin dan abang ‘besaq’ dah nak ada anak. Time flies.. Imbas sejak 2006. Aku harap 2010 ni ada satu gath. Sambut anak buah kami semua!

2006. First gath. First time kenal secara bersemuka. Mamu,  Suessy, Baim, Bali, Musashi, Beck. Some of the original persetankan-ers. Dalam gamba ni ramai dah kawin.

2007. Lepak santai. Entah kenapa, lokasi kami selalu kat KLCC. Jumpe Jarri. Taki. Bincang pasal fotografer curik gamba orang lain pastu cakap dia yang ambik sampaikan web persetankan hampir kena saman.

2006. Putrajaya. Piknik kat Tasik Warisan. First time jumpe Azzu! Pn Azzu tengah menanti budak kecik :)

2007. KLCC (lagi). Masa ni aku rasa paling ramai kot. First time jumpa Bella dan Fiona. Sangat hug-able hehe. Masa ni ada yang dah mula men-stylo-kan diri. Maklum lah. Tengok la masing-masing gantung kamera ;p

2008. Putrajaya. Depan Palace of Justice. Perjumpaan makin slow. Lebih kepada perjumpaan kecil-kecilan.

2008. Beck kahwin! Nizam pengapit. Dan nizam pon dah kawin :)

Aku mengharapkan / menantikan gath 2010 ni! Catch up balik. Naikkan balik web. Mula theme baru. Meriahkan scene online photography. Pergh. Naik main scene ja. Baru indie. Tapi. Lepas Dhilla dah larat dukung budak ye?

One thought on “Persetankan. Kembali.

  1. apa ni.. satu pun tak terselit muka aku, aku asek elak cameraman ke? itu tidak mungkin sbb aku camera maniac, hahaha! Yes, kerana PERSETANKAN kita semua bonding sampai sekarang :’)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s