takdelah Youth sangat

Foto adalah sekitar Youth 2010 yang berlangsung minggu lepas di PWTC. Aku tak pegi ke semua tempat. Aku menumpang jual tudung kat booth Meylle. Aku masuk sebab nak carik Kamariah, nak pass tudung yang dah lama gila dia book. Tapi tak kesampaian. Akhirnya aku hanya jumpa Pit. Lepak-lepak sat pastu aku keluar sebab aku rasa, sudah tidak releven untuk aku berada di majlis muda-mudi. Bak kata Farina – dah terasa tua.

Meja yang kemas-nya hanya sementara. Lepas tu bersepah. Beg, kamera, sampah, makanan, stock – semua pon ada.

Hijab dari YMWT. Lepas ni tak ada dah. Bakal buat sale pertengahan June ni.

Bengkel didgeridoo anjuran Pit (encik suami Sue Anna Joe) & the gang. Santai~

“Yaa… Mari semua. Mari rapat. Sapa mau try tiup benda alah nih”

Macam ni cara nak tiup dia.

“Meh otai tunjuk macam mana nak tiup” *Bukan ayat dari jejaka dalam gambar. Rekaan semata-mata.

It would be more fun, if those yang sama era dengan aku – born in the early 80’s – ramai datang kat event-event macam ni :)

4 thoughts on “takdelah Youth sangat

  1. aku pun kadang2 teringin nak gi acara2 macam ni..tp rata2nya pengunjung dari Gen-Y, sementara aku dr Gen-X. kalau kau yg lahir mid 80s pun rasa tua, aku apatah lagi ;P (lagi2 dgn nak bawak perut boyot? uish)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s