Hujung Minggu, Here I Come! #1

Tahniah Wafi & Ayai.. Smoga journey seterusnya akan menjadikan korang manusia yang lebih baik. Make lotsa small wafis and ayais :)

Zaim & mummy Aimi. Dah berjalan budak nih. Dan kelihatan bakal tinggi seperti ayahnya, seorang pemain basketball pencen. Hehe

Hadzim & mummy Frh. Dia jeles bila aku salam cium mak dia. Tolak aku woo. Hihihi. Scene ni sebelum kejadian tolak tuh. Dia malu-malu bila aku nak ambek gamba dia.

Mentang-mentang dia dah kawin, dia join kelab-orang-suka-bagi-soalan-tipikal. Kau bila lagi? Cis.

Habis kenduri Wafi, menghala ke Kajang untuk wedding classmate masa Ijazah – Jaja. Tahniah Ezree & Jaja!

Lepas tu? Balik lar. Apa mahu buat lagi :)

One thought on “Hujung Minggu, Here I Come! #1

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s