Until the afterlife

Kata orang, suami pertama yang kita kahwini akan kekal hingga life selepas mati. Dan aku rasa, tak ada orang lain yang aku nak untuk jadik arjuna aku lepas kehidupan kat dunia nih.

Yayang, smoga segala dipermudahkan. Amin :)

5 thoughts on “Until the afterlife

  1. congratulations in advance babe!
    lps ni dah bole uhh-uhh (haha dulu aku kawen kau wish cam tu kan .. hehe .. skang amik balik! :P)

    gamba dr tepi tu mmg dah slim dah. perfect fit for a wedding photo.

    have a blast! xoxo.

  2. Aku pun suka gamba cekak pinggang tu babe! <3

    By the way, congrats Min & Oat!!!! Aku doakan semoga jodoh kau yang ini berkekalan bukan saja sampai akhirat, moga-moga berkekalan sampai syurga.. amin, insyaAllah.

  3. Tahniah Min & Oat
    Muka korang memang ada iras aaa.. itu la namanya sejodoh.. Sorry tak dpt hadir, tapi nanti aku antar wakil… Moga kekal hendaknya!

    p/s: Komen surie “jodoh kau yang ini” apa maksudnya? hehehehe

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s