hujung minggu bersama ‘askar’

Alkisahhhhh. Wani [walaupun dia jauh beribu batu] rancang satu kolaborasi video untuk rakan2 Askar beliau. She is the magnet to our group. Cukup terer nak kumpulkan kami semua. She planned a simple video-poetry. About friends laa semestinya. Isu kawan adalah satu isu yang agak besar untuk kami. Masing2 ada share of bad memories when it come to friends. Biasalah. Ramai je tukang tikam belakang orang skarang ni. Tikam depan pon ramai. Lebih berani kononnya.

Kami berkumpul di food court presint 9, Putrajaya, then head to Pullman. I’ve been to the swimming pool. Tak sangka tasik dia lawa.

Amal buat sendiri nih!

 

Berjinak-jinak dengan lokasi. Carik port. Kami [along, naja, baim, oma, elmo, ayu, azizul, emy, ikim] ja yang dapat datang. Yang lain kena pegi yang 2nd round.

Mama-to-be! 5 1/2 month pregnant :)

 

Nantikan hasil projek nih :)

2 thoughts on “hujung minggu bersama ‘askar’

  1. Ye ke Amal buat sendiri? Macam tak percaya je! (Padahal jealous huhuhuhu) Tak aci ok kau tak letak gambar kau menyengih. Itu pun mahal tau, motherly face hihi.

    Love my favorite moms-to-be! ^_^

    • yesss amal cakap tu pioneer project dia. gempak giler. nnti ko balik kita buat high-sugar party hahaha. amal buat cokolat, aku buat agar2 ;p

      byk lagi nk upload tapi itu hari ntah apa internet masalah, dpt naik 3 je huhuhuh

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s