dan jadi lagi sekali

Hari jumaat lepas kali ke2 aku eksiden. Well nak buat macam mana, UPM ni manusia ramai sangat. Plus semalam ramai sibuk nak balik kampung cuti krismas – student dan staf.

Lebih kurang pukul 5.30 aku gerak keluar opis. Dalam hati dah rasa lain macam tapi aku takde expect apa2 pun. Masuk roundabout yang paling busy kat UPM (dekat area masjid) aku masih konfiden. Dah nak lepas ja tetiba iswara hitam laju ja dan dummm langgaq kereta aku. Tayar depan belah kiri terbenam. Confirm segala low arm fender bagai tu rosak. Aku keluar ja tengok belah kiri depan memang abis kemek. Darn it. Aku baru cadang nak ajak laki berjimba.

Student tu approach aku, dia terus sound kata aku tak nampak dia. Aku pun dengan gaya makcik sound balik – you cakap baik2 sikit ye, ni roundabout, you are supposed to stop. Dia terdiam dan mula laa call kawan2 dia. Aku pun call back up aku (cewahh macam nak ajak gaduh).

Cakap pun tak guna, balai cerita la.

Dan of course aku menang, dia kena bayar semua.

Gambar aku tak terpikir nak ambek. Masa tu kat tengah2 roundabout aku nak cepat tarik kereta gi balai. Traffic jam woo.

So ending 2011 aku adalah dengan duduk diam2 kat rumah melayan kerenah laki dan anak. How’s your ending to the year 2011? Have a good one ya’ll!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s