the wedding of Fadza & Nina

Simple. Relax. Good food. Macam itu lah patutnya sebuah wedding. Congratulations dude! Alhamdulillah dah bernikah. A usual, make babies, fast! Jangan tunggu lama2 :)

Oh, thank you Ikim & Emy sebab tumpangkan aku. Korang memang rajin bagi aku tumpang kereta korang heheheh :D

Gambar ni special sikit sebab kena combine 2 image. Satu Azim nampak blur sebab ntah apa aksi dia nak buat, satu lagi si Nolin tengah partially tido    -___-

Thank you Ikim & Emy for kindly letting me hitch a ride :)

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s