“Puny” itu maknanya lemah.

Masa cerita The Avengers keluar wayang, aku sedang dalam fasa menjaga seorang anak berumur belum cukup setahun. Makna kata, aku tak pergi tengok wayang. Takkan nak bawak baby masuk wayang layan citer macam tu, ye tak? Plus, aku taknak Aidan yang belum paham apa2 (pada masa tu) ganggu keseronokan orang lain layan movie.

Since rumah dah ada internet (maxis broadband), aku pun mula lah download beberapa movies, termasuk lah citer The Avengers tu. Layan punya layan, sampai babak The Hulk gaduh dengan Loki. Scene tu memang sangat kelakar sampaikan Aidan ushaa je muka aku yang tengah gelak kaw-kaw. Jom aku re-fresh balik memori korang. Hehe.

Inilah akibatnya bila mengaku diri itu tuhan. Heh.

2 thoughts on ““Puny” itu maknanya lemah.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s