esok seminar pertama aku kat sini

Aku ada satu ‘perangai’, yang mana, kalau aku bakal menghadapi benda-benda penting, aku akan jadik SUPER malas dan pada masa tu jugak, tiba-tiba banyak benda berlaku kat keliling aku.

Aku yang tak tension dan super malas TERUS jadik tension dan super semak hahaha.

Aku cakap kat supervisor aku, pasal apa yang jadik kat aku dalam seminggu ni, sebab aku asyik duduk rumah tak pegi sekolah. Dia cakap–

“You’re stressed. It doesn’t affect you, but it affects everyone else around you”.

Hmm in the end aku pun merasa jugak stress nye.

2 thoughts on “esok seminar pertama aku kat sini

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s