Blogging

Dulu aku cukup terer menulis untuk blog. Aku tulis apa saja benda yang terlintas dalam kepala. Aku tulis pasal events aku nak pergi. Aku tulis pasal event aku dah pergi. Aku tulis pasal aku marah kat orang. Aku tulis pasal crush aku jumpa kat events yang aku pergi.

I wrote about anything and everything.

Facts. Ramai antara kita mencari bahan bacaan yang similar dengan kita. Kalau situasi tu sebijik lagi ramai akan berlumba-lumba baca dan follow blog tu. Kita ni, sebenarnya nak kan jaminan. Confirmation. Yang kita tak bodoh sorang-sorang. Bukan life kita sorang saja yang sucks.

Solace. 

Rasanya aku nak cuba balik ke keadaan tu. Yang mana aku pandai bercerita. Aku suka bercerita.

OK. Kita cuba.

p/s: Autocorrect sucks

2 thoughts on “Blogging

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s