Vaksin #2

Di ambil dari website sini.

Once upon a time, a scientist named Dr. Andrew Wakefield published in the medical journal The Lancet that he had discovered a link between autism and vaccines.

After years of controversy and making parents mistrust vaccines, along with collecting $674,000 from lawyers who would benefit from suing vaccine makers, it was discovered he had made the whole thing up. The Lancet publicly apologized and reported that further investigation led to the discovery that he had fabricated everything.

In the intervening years, millions have been spent on studying this further to see if there was anything that could connect autism and vaccines. This is what they found.

 

vaccines-and-autism-89a95934a2e5e6433d229e2f44ee4b8f.png

 

Kalau tak yakin dengan apa aku share, sila google nama ‘researcher’ yang menipu ni. Manuskrip dia telah ditarik balik sebab kajian dia 100% penipuan. Fabricated.

Nak cari kebenaran itu, tak salah. Cuma jangan diawal pencarian dah letak kaki kat mana-mana jawapan. Sebab tu mereka yang mencari Tuhan jumpa dan lebih terkesan dari mereka yang lahir ‘dalam agama Tuhan’.

 

One thought on “Vaksin #2

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s