Book fridge

img_3523Tengah kayuh pegi sekolah, nampak peti sejuk tengah padang. Interesting.

img_3524Rupa-rupanya mini library!

img_3525Buku diorang letak dalam fridge ni, supaya takde la basah bila hujan & tak terbang bila angin kuat.

Aku suka betul idea ni, so kalau takde library dekat dengan rumah, boleh nak pinjam buku. Fakta paling utama kat sini– masing-masing jujur dan tak CURI buku ni. Kemudahan percuma ni untuk sapa2 yang suka membaca swap buku yang diorang ada. Siap ada notebook kecik untuk book reviews.

Angan-angan aku bila nampak benda ni, ialah nak buat satu untuk buku kanak-kanak. Area rumah aku kat Kajang nun ada ramai budak2. Boleh la kut buat reading/storybook corner kat laman depan yang memang jadik laluan budak2 pegi sekolah. Rumah tanah lot & takde pagar, budak2 suka hati je jalan haha.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s